Mat och dryck

Restaurang Park Astoria serverar närproducerad mat med avstamp i Nordiska smaker kvällstid, samt erbjuder trevligt barhäng med dryck och barmeny.

Mat och dryck

Konferens och möten

Vi har fina och ljusa konferenslokaler där ni i lugn och ro kan mötas och som främjar kreativiteten. I kombination med god mat och dryck gör vi ditt möte lyckat.

Konferens och möten

Boende

Hotellet har 135 rum och ligger i närheten av vackra Vårfrukyrkan och många av rummen har vacker utsikt mot parkerna runt om.

Boende

Hotel Park Astoria i Enköping

Hotel Park Astoria är ett trestjärnigt Best Western-hotell i lummiga Enköping. Hos oss bor du nära naturen och Enköpings många vackra parker och naturområden. Strosa runt bland charmiga butiker i staden eller handla kvalitetsvaror från gårdsbutiker längs med landsbygden.

Hotellets populära restaurang serverar frukost, lunch och middag. Och för dig som vill ha ditt möte eller konferens hos oss erbjuder vi ett flertal konferenslokaler i olika storlekar. Tillsammans med våra olika samarbetspartners kan vi även erbjuda en mängd olika hotellpaket, såsom spa- golf- eller badpaket. Välkommen till Enköping och till oss på Hotel Park Astoria.

Kontakta oss via formuläret eller ring oss direkt


Reception & Frukost

Restaurang

Information om våra evenemang och annat som händer i restaurangen/baren kan också hittas på vår Facebook och på vår Instagram.
Kontakta oss
 
Skicka!


Laddar karta...


Bredd: 500
Höjd: 600
Lat: 59.63737
Long: 17.08040
Zoom: 17
Etikett: Här finns vi!
801