Restaurang

Vi är centralt placerade i Enköping med en restaurang som serverar närproducerad mat med avstamp i Nordiska smaker kvällstid, samt erbjuder trevligt barhäng med dryck och barmeny. Vi har stor vana vid större bokningar och arrangerar såväl minnesstunder som bröllopsfester och allt där emellan. Vi har upp till 100 platser och kan skräddarsy utefter ert behov!


Lunch

Lunchbuffé med två rätter serveras 11:00 - 13:30 måndag till fredag; 110 kr.
I priset inkluderat stort härligt salladsbord, soppa, bröd, smör, stilla eller kolsyrat vatten, kaffe och hembakad kaka. Dessutom serverar vi även ā la carte varje lunch.
Take Away: 90 kr


Matsal och bar

Maten vi serverar kvällstid är helt och hållet inspirerat av nordiska smaker. Vi arbetar så långt det går med närproducerade råvaror. I baren serveras lite enklare rätter från 17:00 måndag till lördag och i matsalen serveras ā la carte från 18:00 samma dagar.

Boka bord på 0171-478085

Efter-jobbet-mingel

Alla fredagar förutom röda dagar kommer vi att från 16:00 servera smårätter i baren tillsammans med god dryck. Smårätterna bjuder vi på, ni betalar endast för ert val av dryck! Om ni är ett lite större gäng (5+ personer) kan ni höra av er till oss så ordnar vi att ni får sitta tillsammans, men det går självfallet bra att bara komma förbi!

Andra evenemang

Håll koll på denna sida samt hotellets Facebook och restaurangens Instagram för andra evenemang!


Varmt Välkomna!
804