Restaurang

Vi är centralt placerade i Enköping med en restaurang som serverar närproducerad mat med avstamp i Nordiska smaker kvällstid, samt erbjuder trevligt barhäng med dryck och barmeny. Vi har stor vana vid större bokningar och arrangerar såväl minnesstunder som bröllopsfester och allt där emellan. Vi har upp till 80 platser i samma rum och kan skräddarsy utefter ert behov!


Vår fina Lunchbuffé

Maten serveras på buffé och är till stor del klassisk svensk husmanskost lagad med kärlek! Vi använder oss av närproducerade råvaror och i princip alltid svenskt kött. I priset 130 kr ingår förutom varmrätt, sallad, dagens soppa, bröd, smör, lättöl, mineralvatten, kaffe och kaka. Vi serverar dessutom ā la carte varje lunch.
Take away 105 kr.


Matsal och bar

Maten vi serverar kvällstid är inspirerat av nordiska smaker. Vi arbetar så långt det går med sverige som råvarukälla men även Norden. På fredagar och lördagar erbjuder vi vid sidan av vår vanliga meny även en trerätters helgmeny som ändras vecka till vecka. Priset för menyn är alltid 425 kr, men rätterna var och en för sig kommer att variera i pris.

Boka bord på 0171-478085/ restaurang@parkastoria.se


Evenemang

Håll koll på denna sida samt hotellets Facebook och restaurangens Instagram för andra evenemang! Vi har med jämna mellanrum brunch, kvällsbufféer, dryckesprovningar och säsongsbetonade evenemang som julbord mm.


Varmt Välkomna!
804