Restaurang

Vi är centralt placerade i Enköping med en restaurang som serverar närproducerad mat med avstamp i Nordiska smaker kvällstid, samt erbjuder trevligt barhäng med dryck och barmeny. Vi har stor vana vid större bokningar och arrangerar såväl minnesstunder som bröllopsfester och allt där emellan. Vi har upp till 100 platser och kan skräddarsy utefter ert behov!


Lunch

Lunchbuffé med två rätter serveras 11:00 - 13:30 måndag till fredag; 110 kr.
I priset inkluderat stort härligt salladsbord, soppa, bröd, smör, stilla eller kolsyrat vatten, kaffe och hembakad kaka. Dessutom serverar vi även ā la carte varje lunch.
Take Away: 85 kr


Matsal och bar

Maten vi serverar kvällstid är helt och hållet inspirerat av nordiska smaker. Vi arbetar så långt det går med närproducerade råvaror. I baren serveras lite enklare rätter från 17:00 måndag till lördag och i matsalen serveras ā la carte från 18:00 samma dagar.

Boka bord på 0171-478085

Efter-jobbet-mingel

Alla fredagar förutom röda dagar kommer vi att från 16:00 servera smårätter i baren tillsammans med god dryck. Ett glas prosecco/ vin/ öl/ alkoholfritt och två smårätter för 100 kr. Ta med kollegorna/ vännerna och umgås i vår bar och lounge!

Andra evenemang

Håll koll på denna sida samt vår Facebook och Instagram för andra evenemang! Vi kommer att ha vinmakarmiddag i januari och provningar framåt våren bland annat.


Varmt Välkomna!
804