Veckans lunch v.37
Måndag
Dillsaltad torsk,
Gurka- och räkor i skirat örtsmör
Ugnsbakat
kycklingbröst
Tisdag
Gratinerad kolja
Kräftröra, ångad
fänkål, citron
Stekt rimmat sidfläsk
Flundra,
blåmusslor, vitvinssås
Wallenbergare
Skirat
smör, lingon, ärtor, potatispuré
Ångkokt sej
Ägg- och persiljesås
Höstgryta på högrev
Svamp, rotfrukter, ris
-
Dillhollandaise, citron
Fläsknoisette
Choronsås,
rostad potatis
-
Rätterna
serveras på tallrik ingår gör salladsbuffé, soppa, stilla- eller mineralvatten,
lättöl, kaffe & kaka.
Serveras Måndag-Fredag 11.00-13.30.
Vi
reserverar oss för eventuella ändringar.
VI BYTER FRÅN BUFFÈ TILL TALLRIKSSERVERAD LUNCH 8:E SEPTEMBER.
Vi byter från lunchbuffé till tallriksserverad lunch – för
smakens, miljöns och upplevelsens skull
Från och med 8:e september kommer vi att servera lunch på
tallrik istället för buffé. Det här är ett medvetet steg vi tar för att
förbättra både gästupplevelsen och vårt hållbarhetsarbete.
Varför gör vi detta?
Minskat matsvinn
Vi vill ta ansvar för miljön och minska mängden mat som slängs varje dag. Genom
att servera portionerade rätter kan vi bättre planera och undvika onödigt
svinn.
En bättre gästupplevelse
Du får maten direkt till bordet – nylagad, varm och vackert upplagd. Det skapar
en lugnare och mer avkopplande lunchupplevelse.
Högre servicekänsla
Vi vill höja servicenivån och ge varje gäst den uppmärksamhet ni förtjänar.
Genom att servera maten vid bordet får vi mer tid att ta hand om er.
Ett hållbart val för framtiden
Att tänka hållbart är inte bara viktigt för oss – det är en del av vår
identitet. Med den här förändringen tar vi ett steg närmare en mer ansvarsfull
restaurangupplevelse.
Vi hoppas att ni kommer uppskatta den nya lunchserveringen
och ser fram emot att välkomna er till en ännu bättre lunch hos oss!
Varmt välkomna!
Önskar vi på Hotel Park Astoria
Är ni ett större sällskap, boka gärna bord antingen på telefon 0171-478085 eller genom att Klicka här för att skicka en bokningsförfrågan!