Lunch

Vi serverar vår lunch måndag till fredag 11:00 - 13:30 och den kostar 145 kr ( Take-away 120 kr ). Maten serveras på tallrik du väljer kött eller fisk och är till stor del klassisk svensk husmanskost lagad med kärlek! Vi använder oss av närproducerade råvaror och i princip alltid svenskt kött. I priset ingår förutom varmrätt även salladsbuffè, bröd, smör, lättöl, mineralvatten, kaffe och kaka. Vi serverar dessutom några av våra à la carte rätter varje lunch. Varav en rätt av dessa är lacto-ovo vegetarisk. Varje fredag ingår det en liten dessert!

Från måndagen den 8:e september serverar vi inte längre buffé på vår lunch utan går över till tallriksservering. Vill du läsa mer om detta så står all info längre ner efter veckans lunchmeny.

Veckans lunch v.37

Måndag

Dillsaltad torsk,

Gurka- och räkor i skirat örtsmör

Ugnsbakat kycklingbröst

Örtagårdsås, rostad potatis
-

Tisdag

Gratinerad kolja

Kräftröra, ångad fänkål, citron

Stekt rimmat sidfläsk

Raggmunk, rårörda lingon
-

Onsdag
Fiskgratäng

Flundra, blåmusslor, vitvinssås

Wallenbergare

Skirat smör, lingon, ärtor, potatispuré

 -
Torsdag

Ångkokt sej

 Ägg- och persiljesås

Höstgryta på högrev

 Svamp, rotfrukter, ris 

-

Fredag
Ugnstekt lax

 Dillhollandaise, citron

Fläsknoisette

Choronsås, rostad potatis

-

 

Rätterna serveras på tallrik ingår gör salladsbuffé, soppa, stilla- eller mineralvatten, lättöl, kaffe & kaka.

145 kr.
Vegetarisk lacto- ovo rätt finns varje dag på vår lunch a la carte till samma pris.

 Serveras Måndag-Fredag 11.00-13.30.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.


VI BYTER FRÅN BUFFÈ TILL TALLRIKSSERVERAD LUNCH 8:E SEPTEMBER.

Vi byter från lunchbuffé till tallriksserverad lunch – för smakens, miljöns och upplevelsens skull

Från och med 8:e september kommer vi att servera lunch på tallrik istället för buffé. Det här är ett medvetet steg vi tar för att förbättra både gästupplevelsen och vårt hållbarhetsarbete.

Varför gör vi detta?

Minskat matsvinn
Vi vill ta ansvar för miljön och minska mängden mat som slängs varje dag. Genom att servera portionerade rätter kan vi bättre planera och undvika onödigt svinn.

En bättre gästupplevelse
Du får maten direkt till bordet – nylagad, varm och vackert upplagd. Det skapar en lugnare och mer avkopplande lunchupplevelse.

Högre servicekänsla
Vi vill höja servicenivån och ge varje gäst den uppmärksamhet ni förtjänar. Genom att servera maten vid bordet får vi mer tid att ta hand om er.

Ett hållbart val för framtiden
Att tänka hållbart är inte bara viktigt för oss – det är en del av vår identitet. Med den här förändringen tar vi ett steg närmare en mer ansvarsfull restaurangupplevelse.

Vi hoppas att ni kommer uppskatta den nya lunchserveringen och ser fram emot att välkomna er till en ännu bättre lunch hos oss!

Varmt välkomna!
Önskar vi på Hotel Park Astoria


Är ni ett större sällskap, boka gärna bord antingen på telefon 0171-478085  eller genom att Klicka här för att skicka en bokningsförfrågan!



804
812